Gymnasiesärskolan

Gymnasiesärskolan är till för ungdomar som har en intellektuell funktionsnedsättning eller en förvärvad hjärnskada. Utbildningen inom gymnasiesärskolan är förlagd över 4 år.

Till gymnasiesärskolan är du välkommen på verksamhetsbesök och praktik. Under verksamhetsbesök kan du få träffa personal som undervisar på programmet/ programmen som du är intresserad av. Du kan också få träffa elever som går den utbildning/utbildningar som du är intresserad av. Vi visar dig också gärna våra lokaler och gör upp och planerar för en praktik hos oss. Det är du som bestämmer vilket upplägg som passar dig.

Sista ansökningsdatum till oss är 15 februari

Inriktningar

Administration, handel och varuhantering

Drömmer du om ett arbete där du får träffa många olika människor? Ett arbete där du får arbeta på ett serviceinriktat sätt mot människor genom försäljning, hantering av varor på ett varulager eller i affär.

Programmet för administration, handel och varuhantering ger dig både grundläggande och fördjupade kunskaper i handel, varulager, administration och kommunikation.

Läs mer

Fordonsvård och godshantering

Drömmer du om ett arbete där du får arbeta med fordon (mestadels inriktat mot fordonsvård), lagerarbete och godshantering?

Programmet för fordonsvård och godshantering ger dig både grundläggande och fördjupande kunskaper i bilvård, fordonsbranschen, fordonsteknik och godshantering.

Läs mer

Individuella programmet

Det individuella programmet är till för dig som behöver en utbildning som är anpassad efter dina egna förutsättningar. Utbildningen utformas på ett sådant sätt att det passar just dig. Utbildningen är fördelad på fyra år och ger dig kunskaper för att du ska få ett så självständigt och aktivt liv som möjligt. Du ska också få kunskaper för att kunna bestämma om ditt vardagsliv och för att kunna delta i samhällslivet.

Läs mer

Kontakta oss på skolan

Liselott Broman Huss

Rektor

0582-354 20

Kontakta via mejl

Maria Henriksson

Programledare

070-394 69 80

Kontakta via mejl

Evelina Nykvist

Studie- och yrkesvägledare

0582- 35 475

Kontakta via mejl